miercuri, martie 22, 2017

PE MARGINEA ACTULUI TERORIST DE LA LONDRA

SUMARUL BLOGULUI 
INDICE DE NUME
   
 
PERICOLUL ISLAMULUI 
ÎN EUROPA
  
Presa din Anglia a presupus că autorul atacului terorist de la Westminster - bilanț provizoriu: 5 morți și peste 40 de răniți (printre care un bărbat și o femeie din România) - ar fi imamul Abu Izzadeen (în imagine), un cetățean britanic, Trevor Brooks după numele de botez, fiu al unor imigranți jamaicani de religie creștină, care s-a convertit la Islam la vîrsta de 17 ani, devenind un fanatic islamist și ajungînd chiar imam. În 2008 a fost condamnat la patru ani și jumătate de pușcărie pentru activități de susținere a terorismului islamic din Orientul Mijlociu.
BBC a lămurit însă că Trevor Brooks (Abu Izzadeen) se află în pușcărie, iar în urmă autoritățile au anunțat că autorul atacului terorist din 22 martie (împușcat mortal de polițiști) a fost un alt britanic, de origine și religie musulmană, Khalid Masood, în vîrstă de 52 de ani. Organizația Stat Islamic n-a întîrziat să revendice atacul, numindu-l pe autor „ostaș al Califatului”. Știm că pînă acum s-au operat 9 arestări și că investigațiile continuă. 
Se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, pericolul islamismului, care se extinde ca o plagă asupra Europei, cu ajutorul politicienilor inconștienți. Există unele studii care susțin că pînă la finalul secolului islamismul va fi religia majoritară a lumii. Sute de ani de lupte și milioane de creștini care și-au pierdut viața din cauza barbarismului islamic se vor dovedi că au fost sacrificii inutile. 
Turcia deja tratează Europa ca pe bătătura personală, organizînd manifestații electorale în marile capitale europene. Iar dacă autoritățile din vreo țară europeană îndrăznesc să se opună, impertinența și tupeul președintelui Turciei, Recep Erdogan, se manifestă imediat amenințînd și șantajînd Europa cu trimiterea altor valuri de imigranți musulmani. 
Să sperăm, totuși, că mai avem o șansă, să sperăm că forțele naționaliste vor accede la putere în suficient de multe țări europene, astfel încît să-i forțeze și pe politicienii așa-zis „progresiști” să-și deschidă ochii și să realizeze pericolul pe care-l reprezintă Islamul pentru civilizația europeană.
  
Tudor MARINCU

3 comentarii:

La 23/3/17 2:28 p.m. , Anonymous Cristian a spus...

Politicienii progresisti nu vor deschide niciodata ochii. Nu stiu cum ati aflat numele negrului asta, ca pe aici nu au suflat o vorba inca. Am ascultat de la ora atacului la Radio si nici macar nu mai indraznesc sa spuna terrorist musulman. Corectitudinea politica a englezilor a ajuns la dementa. S-a mers pana acolo incat se sustine ca de vina ar fi Donald Trump pentru tot ce s-a intamplat! Este incredibil.

 
La 23/3/17 8:54 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

A se reciti textul updatat. Identitatea agresorului a fost comunicată oficial: Khalid Masood, britanic musulman radicalizat.

 
La 24/3/17 2:27 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Oare ce zice primarul musulman al Londrei? Iar in ce ii priveste pe londonezi, cum sa te mai miri ca pute cand iti bagi singur mortul in casa?!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire