miercuri, octombrie 07, 2015

LUMEA CREDINȚEI 147

SUMARUL BLOGULUI
INDICE DE NUME

(Clicați pe fiecare pagină spre a o mări pentru lectură!)

6 comentarii:

La 7/10/15 5:53 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/10/07/5614fd5af5eaafab2c670951/646x404.jpg

O poza care face cat 1000 de cuvinte!
Serios acum, in Germania e o problema grava, au ajuns maimutele islamice sa ceara interzicerea Oktoberfestului. Auzi nerusinare! Bine, aici poate e vorba si de invidie, probabil ca s-au prins si ei ca epilepticul pedofil le-a interzis sa manance porc si sa bea vin pentru ca avea el probleme la stomac, si cum nu se mai poate face nimic in privinta asta, sa nu mai manance nici ceilalti. Sunt mai rai ca poponarii islamistii astia!

 
La 7/10/15 7:59 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Ei, nici chiar așa! Tupeul lor e scandalos, dar să nu alunecăm nici pe panta Charlie Hebdo (căci am stabilit mai demult că ”Je ne suis pas Charlie”)!

 
La 7/10/15 8:06 p.m. , Anonymous Alexandru a spus...

Rigorile lor religioase pot fi respectabile la ei acasa, dar devin revoltatoare intr-un mediu pe care il paraziteaza si care nu le apartine. E ca si cand vii in vizita la mine si incepi sa imi impui regulile tale in propria mea casa. Ce e mai firesc decat sa imi sara tandara si sa te dau afara?

 
La 7/10/15 8:10 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

E care pe care - si va castiga cel mai vital...
Nemtii, in orice caz, isi merita soarta (ca si francezii de altfel), pentru ca ei au fost si sunt principialii gestionari dezastruosi ai problemei.

 
La 7/10/15 8:33 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Vous n'êtes pas Charlie, d'accord! Moi non plus.
Dar totusi, daca cineva v-ar spune ca a auzit vocea lui Dumnezeu in cap si dupa aceea formeaza o religie noua, de capul lui, cred ca si dumneavoastra l-ati trimite la psihiatru. Aici nu e ca la Crestinism, unde mai multi oameni au fost (sau au pretins ca au fost) martori la evenimentele importante din Noul Testament, neputandu-se astfel vorbi de o boala, fiind imposibil ca toti acei oameni sa aiba aceleasi "vedenii". Pe cand Mohammed a fost singurul caruia i s-a "aratat" Arhanghelul. Aici probabilitatea de 99% e ca el era bolnav, iar bolile care se potrivesc cel mai bine simptomelor sunt epilepsia lobului temporal sau schizofrenia. Cred ca e de prisos sa mentionez faptul ca Mohammed era mult prea fanatic si convins de propria minciuna ca sa fie un sarlatan. Cat despre "pedofilie", ma scuzati dar nu gasesc un termen mai potrivit pentru casatoria cu o fata de 6 ani si intretinerea de relatii sexuale cu ea de la 9 ani "he consummated his marriage when she was nine years old". M-am exprimat dur, dar(cred eu) corect!

 
La 8/10/15 4:20 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

@ Alexandru
de ce sa-ti sara tandara si sa-i dai afara cand NU au ce cauta la tine in tara in primul rand. Ca e vorba de Romania, Germania sau oricare tara, pamantul patriei NU este teritoriu de colonizat. Punct!

@ Anonim
Nu cred ca nemtii isi merita soarta, nici francezii, sau altminteri toti ne meritam soarta. Nici un popor nu a fost mai distrus fizic (la sfarsitul razboiului, crimele de razboi ale aliatilor bolsevismului) si psihologic (reeducarea stil Pitesti la scara larga).

Radu Greuceanu

recomand tuturor ce inteleg engleza sa vizioneze filmul documentar Hellstorm pe youtube.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire