joi, august 01, 2013

LAUREAŢII PREMIILOR "GABRIEL CONSTANTINESCU"



La sfîrşit de iulie s-a finalizat şi prima ediţie a concursului organizat anul acesta de Asociaţia ROST: Premiile "Gabriel Constantinescu" pentru jurnalism de opinie.
Juriul concursului a fost alcătuit din Răzvan Codrescu (preşedinte), Sorin Lavric, Cristi Pantelimon, Dan Stanca şi Claudiu Târziu.
La categoria "Eseu" au fost nominalizaţi: Mihai-Silviu Chirilă, pentru textul intitulat Participarea creştinului la viaţa cetăţii, Paul Florea, pentru textul intitulat Miturile toxice ale Dreptei româneşti, şi Dragoş Moldoveanu, pentru textul intitulat Sminteala corectitudinii politice şi reacţia "primitivă" a tradiţionaliştilor.
Pentru "Premiul de popularitate" au fost nominalizaţi: Ovidiana Bulumac, pentru textul intitulat Praful de pe tobă şi-o suită de-ntrebări, Ionuţ Mavrichi, pentru textul intitulat Dreapta creştină sau creştinism "de-a dreapta"? şi Oana-Mădălina Mihăilă, pentru textul intitulat Metode sofisticate de a pierde vremea.
Textele tuturor celor nominalizaţi pot fi citite aici, cu prezentarea pe scurt a fiecărui autor.
Marile Premii au fost acordate d-lui Mihai-Silviu Chirilă, pentru Eseu, şi d-rei Oana-Mădălina Mihăilă, pentru Popularitate
Ceilalţi nominalizaţi au primit menţiuni speciale.
Mai multe detalii despre Gala Premiilor "Gabriel Constantinescu" puteţi citi aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire