marți, ianuarie 23, 2018

BLOCAT DIN NOU PE FACEBOOK


  
Permisiunea de a posta ţi-a fost blocată temporar 
Această blocare temporară va dura 3 zile și nu vei putea posta pe Facebook până la expirarea ei. 
Dacă mai creezi postări care încalcă standardele noastre, contul tău va fi blocat timp de 7 zile. Dacă vor exista și alte încălcări după această perioadă, contul tău va fi blocat pentru un timp și mai îndelungat. 
Reține că este posibil să ștergem permanent conturile persoanelor care postează în mod repetat elemente ce nu sunt permise pe Facebook”. 

De ce am fost blocat de data aceasta de către Inchiziția virtuală? Pentru că am postat, acum mai bine de o jumătate de an, din curiozitate lingvistică și amuzament intelectual, o listă de sinonime ale cuvîntului „homosexual”, listă care se regăsește și pe acest blog (vezi AICI). Nu știu dacă e de comentat, dar, în orice caz, e bine de știut la ce sînt mai „sensibili” noii inchizitori... Devine limpede că zilele „nealiniaților” („incorecților politic”?) ca mine sînt numărate pe așa-numitele „rețele de socializare” ale stîngismului globalist. Dictaturile comuniste erau simple afaceri de provincie. Marea Dictatură rețelară a Big Brother-ului planetar e adevărata și suprema întruchipare istorică a Fiarei apocaliptice. Iar „semnul Fiarei” e PERVERSIUNEA, de orice fel ar fi ea (sufletească sau trupească, individuală sau comunitară, culturală sau mediatică). Libertatea și normalitatea devin galopant bolile cele mai rușinoase și mai indezirabile în cetatea reală sau virtuală a „noii ordini mondiale”. Vai și amar cui suferă de ele: numai catacombele mai pot să-l încapă! 

Răzvan CODRESCU
   
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire