miercuri, iunie 28, 2017

ECCE HOMO (HOMINI LUPUS)!

SUMARUL BLOGULUI
  
Adrian Papahagi: „Iată omul care va guverna România de centenarul Marii Uniri și în anul în care țara noastră va deține președinția UE. Fabulos!”. 


Criteriul a rămas același ca și acum 6 luni: disponibilitatea personajului (de paie) la obediență față de Liviu Dragnea și gașca lui penală. Restul nu contează: nu doar partidul (un PCR mai mic), dar nici țara (un Teleorman mai mare). De data aceasta, din păcate, pare să se fi pretat la acest joc impur și președintele Iohannis. Cît despre noul guvern, se pare că se va păstra exact ce a fost mai prost în cel anterior, după același criteriu. Petre Daea, moș Meleșcanu sau Olguța Vasilescu rămîn de neînlocuit. Sevil Shhaideh e pusă de pază (dublată de Marcel Ciolacu), ca și în cazul lui Grindeanu (care n-a fost cuminte și a pățit-o). Pînă și jubilația mîrlei a devenit aproximativă. Toată lumea vede sau măcar simte cacealmaua, dar se pare că nu mai avem resursele unor reacții semnificative – nici la nivelul de jos, nici la nivelul de sus. Stare tipică de popor larvar, care-și merită pînă la urmă soarta. (R. C.)

3 comentarii:

La 28/6/17 5:15 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Mândrețe de sereist! Partidul și Securitatea sunt din nou una, ca in vremurile bune. O unitate pe care nici Iohannis nu indrazneste sa o strice...

 
La 28/6/17 6:03 a.m. , Anonymous Blogg-trotter a spus...

Radu Carp:
„Nu pot sa ma refer la noul Guvern.
Nu are rost.
Ma pot referi doar la mecanismul de contra-selectie a elitelor.
De ce oare functioneaza atat de impecabil?
De ce, daca ai un doctorat in strainatate sau macar unul corect, esti privit cu suspiciune, iar daca ai un doctorat plagiat ajungi prim - ministru?
Tin minte cum pe la mijlocul anilor 1990 incercam sa ma inscriu la doctorat in Romania si mi se spunea ca toate locurile sunt ocupate...iar eu refuzam un doctorat in Franta ca sa pot continua activitatea in Romania.
Atunci nu intelegeam cine sunt misteriosii doctoranzi care ocupau acele locuri.
Acum inteleg: erau cei care se aflau in functii, cei care isi incepeau o cariera politica.
Am fost naiv sa cred ca elitele au mecanisme de selectie exacte, predictibile si corecte.
In realitate, obedienta fata de sef este singurul mecanism care functioneaza sigur.
Nu mai exista selectie corecta integral, nici selectie partiala, ci doar contra-selectie.” (Facebook)

 
La 28/6/17 11:33 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Avandu-l complice pe Tariceanu, mafiotul din Teleorman transforma incet, dar sigur, tara in fieful sau personal. Sper ca sunt multumiti acum toti aceea care denigrau guvernul Ciolos, care, cu toate pacatele lui(nu putine), parca era mai suportabil decat clica de borfasi si tzoape a lui Dragnea.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire