luni, mai 01, 2017

MEMORIA REZISTENȚEI CREȘTINE

SUMARUL BLOGULUI
INDICE DE NUME




EVENIMENTUL LUNII MAI: 
SIMPOZIONUL STĂNILOAE 
ÎN ANUL COMEMORATIV 
AL APĂRĂTORILOR ORTODOXIEI 
ÎN TIMPUL COMUNISMULUI

4 comentarii:

La 4/5/17 8:54 a.m. , Anonymous Cristina a spus...

Cum de nu sînteți și dumneavoastră acolo, domnule profesor?

 
La 4/5/17 9:13 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Pur și simplu: nu putem fi toți peste tot. Mi se pare însă că e lume destulă. Și „lume bună”, cum se zice. Eu poate că nici nu am „haină de nuntă” (ca-n parabola evanghelică): sînt socotit prea „verde” și de dușmani, și de prieteni... (Nu că „haina de nuntă” ar avea o culoare anume, dar numai verde să nu fie sau să nu pară...)

 
La 4/5/17 1:40 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Daca e cum spuneti, atunci se explica ca nu sunt nici Claudiu Tarziu sau Sorin Lavric. Dar se pare ca nu au avut "haina de nunta" nici Dan Puric sau Pavel Chirila, care nu au reputatie de legionari...

 
La 4/5/17 2:00 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Încă o dată: nu poate fi toată lumea peste tot. Iar în ce-l privește pe Claudiu Târziu, de pildă, nici n-ar fi putut fi prezent, pentru că se află în străinătate. Cred că ar fi mult mai normal să salutați cu satisfacție evenimentul decît să-i căutați „noduri în papură”.

P. S. De ce ar fi mai „legionar” un Sorin Lavric decît un Dan Puric?! Cred că intrăm în regim de aberație. Oricît de largă ar fi această etichetă stupidă, credeți-mă că e neavenită pentru toate cazurile menționate. Ce-i drept, la noi etichetele bat realitatea, ca să zic așa, ceea ce lasă loc unor astfel de suspiciuni și discuții aberante.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire