miercuri, decembrie 21, 2016

SÎC: PREMIERĂ CU PREMIERĂ!

SUMARUL BLOGULUI  
INDICE DE NUME

„Lăsați femeile să vină la mine!”
  

Sevil Shhaideh (n. 1964, noul premier desemnat al României roșii-trandafirii, cetățeancă româncă de etnie tătărească și religie musulmană, fost ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ponta): un meritat cadou de Crăciun pentru imbecilii care au crezut că votînd PSD-ul votează Ortodoxia neaoșă și „naționalismul” antisorosist, împuternicindu-l pe politicianul penal Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, să sfideze viclean și discreționar țara și instituțiile ei. O cinică soluție de interimat guvernamental, pînă cînd parlamentul majoritar pesedist va avea timp să modifice legea în vigoare și să instituie delincvența ca virtute publică. Atunci tovarășul Liviu Dragnea va putea să abandoneze tactica de păpușar și să preia legal și democratic frîiele puterii executive, arătîndu-le el wernerilor și julienilor cum devine cazul în țara lui Caragiale. Pînă una-alta, ia să-l vedem noi, socialiștii veseli, pe nemțoteiul de la Cotroceni dacă e numai împotriva penalilor sau îi dă mîna să fie și împotriva altor minorități etnice și religioase decît cea pe care o reprezintă! Oricum ar fi, avantajul rămîne de partea liderului PSD, care-și prepară șmecherește dictatura personală, jucîndu-se deocamdată de-a șoarecele și pisica. Cît despre electorat, cu eventualele lui „sensibilități” românești sau (pan)ortodox(ist)e, mai dă-i dracului de sifilitici, că le dăm ceva la pensie sau la salariu și nu mai avem nevoie de ei pînă peste patru ani, cînd o să aibă grijă taica Dragnea de regia noii comedii electorale (cu Evropa - dacă așa dă bine - în loja de protocol)!
La anul și la mulți ani!
  
Răzvan CODRESCU

25 comentarii:

La 21/12/16 9:11 p.m. , Anonymous Valentin Dan a spus...

Al doilea cinism politic al anului, după farsa MM.
Mîhnirea-i egală, dar scîrba mă trage zdravăn de-o mînecă.
Prima a porcăit Paștele, a doua dă să spurce Crăciunul.
Mi-ar plăcea să știu să-njur măcar pe cît știu să m-abțin să votez.
Cum așa, să-ndrăznesc să cred într-o Românie previzualizată de niște evrei și preministeriată de-o musulmancă?
Rămîne să ne vedem de sănătate.

 
La 21/12/16 9:27 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Mișcarea este abilă (ca manevră politicianistă), dar cinică și abjectă, cum e și personajul de la care a emanat (și care pune fără scrupule interesele sale personale și de partid mai presus de interesele comunitare și de demnitatea națională). Scîrba e mai mare decît surpriza, iar trenul sănătății se pare că l-am pierdut demult. Sifilisul de care suferim de 27 de ani se pare că este incurabil, iar el ne va scoate, cel mai probabil, nu numai din Europa, ci și din istorie.

 
La 21/12/16 9:44 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

La romania, psd akbar.

 
La 21/12/16 10:26 p.m. , Anonymous Valentin Dan a spus...

Și mai dezonorantă decît scoaterea din istorie e azvîrlirea-n derizoriu, plus că o leprozerie se mișcă, oricum, mai repede decît o adunătură de ologi, plus că sifilisul în cauză sigur are mai mult de 27 de ani… Numai plusuri.

 
La 21/12/16 10:55 p.m. , Anonymous Bloggoslovul a spus...

Asta am ajuns, asta merităm! Când ești deștept, democrația te ajută să faci pe prostul. Când ești prost, democrația te ajută să dai în gropi.

 
La 22/12/16 2:14 a.m. , Anonymous Blogg-trotter a spus...

Unii considera ca Liviu Dragnea a dat "o lovitura geniala" si ca este "al treilea mare animal politic postdecembrist, dupa Iliescu si Basescu"!

 
La 22/12/16 2:29 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

O fi, dar e clar că nu spre binele țării și nici în respectul tradițiilor ei. Cam asta e constant nenorocirea cu „animalele noastre politice”: sînt niște deșeuri morale și niște avortoni ai românității. Frați cu dracul pînă și cînd își fac crucea.

 
La 22/12/16 2:46 a.m. , Anonymous I. P. a spus...

Da. Și ei sunt posibili pentru că există mereu cretinii sau jigodiile care să-i admire și să-i legitimeze. Fără complicitatea noastră electorală nu ar fi decât niște șmecheri anonimi de Giurgiu sau de Teleorman. Iar poate atunci și turco-tătarii ar face rahat, nu megamoschei în România.

 
La 22/12/16 3:08 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

De la Victor Turcitu la Liviu Turcitu... Totul se leaga si duce nu spre comunitatea europeana, ci spre comunitatea balcanica. N-am fost noi pasalac in Evul Mediu (nici macar cand „tara zacea turcita”), dar uite ca nu e timpul trecut. Turcirea vine si din exterior si din interior, iar rahatul miroase a trandafiri.

 
La 22/12/16 3:22 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Fiind sigur că știți de glumă (deși numai de glumă nu-i!), aș zice că am ajuns un popor de mameluci și că nici nemții nu ne mai scapă. Numai Dumnezeu ne poate scăpa de noi, dar uite că ne rabdă!

 
La 22/12/16 3:42 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

VA TREBUI SA VĂ HOTĂRÂȚI: NE ȚIGĂNIZĂM SAU NE TURCIM ?

 
La 22/12/16 3:52 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

@ Anonim 3:42 a.m.

Și una, și alta. Maneaua face joncțiunea.

 
La 22/12/16 6:56 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Este razbunarea cinica a unui psihopat al puterii ca a fost blocat din cauza antecedentelor penale sa acceada direct si personal la functia de premier. O razbunare si o sfidare (va pun eu neamtul la punct cu o tataroaica!) contra presedintelui Iohannis, dar pe obrazul poporului roman. Dincolo de aspectul politic (ne aflam din nou in pragul unei dictaturi, dar instrumentata "democratic"), este cea mai mare injosire a crestinismului la noi de dupa epoca comunista. Iar pentru declaratia publica facuta de ierarhul bisericesc Teodosie Spagoveanul, cum ca poti jura in acelasi timp si pe Biblie, si pe Coran, ar trebui scos din scaun si caterisit. Dumnezeu si Traditia au devenit bataia de joc a politicianismului romanesc, cu complicitatea Bisericii si a alegatorilor ce se dau crestini. De fapt nu mai avem nimic sfant si suntem o rusine la portile Europei.

 
La 22/12/16 7:15 a.m. , Anonymous A. B. a spus...

Basescu nu e si el cam... tatar?

 
La 22/12/16 7:30 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

@ A. B.

Hai să nu delirăm! Sîntem cu toții cam nedormiți... Ajunge zilei răul ei! (În general, cred că ne-am vărsat destul năduful; nu prea văd ce ar mai putea fi spus.)

 
La 22/12/16 12:07 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Ar mai putea fi spus ca sunteti niste excroci de legionari si de basisti.

 
La 22/12/16 12:19 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

OK. Iată că, fie și agramat, ne-ați spus-o verde în față. Vă simțiți mai ușurat? Atunci făceți-vă un serviciu și nu vă mai încurcați pe aici!

 
La 22/12/16 12:57 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Femeie, musulmana, urata cu spume...
Parca vad grimasa de pe fata lui mr Trump cand va trebui sa se intalneasca cu acest ilustru reprezentant al poporului roman...

 
La 22/12/16 3:39 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

De Craciun ne luam portia de fii de militieni. Cu mana pe Coran!

 
La 22/12/16 8:24 p.m. , Anonymous I. P. a spus...

Necazul cu discursul public al zilelor noastre se dovedește încă o dată a fi acela că este contrâns ideologic să eludeze sau să nu comenteze realitatea, care este alcătuită din adevăruri concrete, brute: doamna SS e tătăroiacă, e musulmană, e măritată cu un musulman sirian, a colaborat obedient cu penali notorii (Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Victor Ponta), nu e „grasă și frumoasă” (cum rimează), ci e grasă și urâtă (cum nu rimează deloc), fără nici o urmă de finețe sau eleganță, semănând leit cu activistele PCR de altădată. Aceasta e realitatea pură și simplă, dar s-o arăți ca atare și să tragi concluziile care se impun de la sine este, chipurile, „incorect politic”, „nepoliticos”, „inoportun” etc. Totul devine abstracțiune demagogică în folosul celor ce au cumulat putere pe o cale sau alta. Dar adevărata realitate nu are cum să nu se răzbune mai devreme sau mai târziu. Așa se scrie ruina națiunilor și civilizațiilor pe limba ideologiilor și politicianismului. Un mare măcel demagogic!

 
La 23/12/16 5:22 a.m. , Anonymous Cornel a spus...

Iohannis freaca si el nitelus ridichea telemormaneanului, amanand validarea pana dupa Craciun. Nu se vrea razboi, dar razboiul a si inceput, iar Romania sufera o noua cadere de credit si de imagine. Suntem panarama Europei. Iar pesedistii fac hore si canta "Noi suntem romani"!

 
La 23/12/16 5:45 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

@ Cornel

Hoți, trădători, ridicoli, mîrlani mai sînt și alții pe lume; nota noastră particulară este că facem din toate acestea o mîndrie națională.
Cît despre război între PSD și președinție, el este și va fi tot timpul - cald sau rece - pînă la expirarea mandatului lui Iohannis.

 
La 23/12/16 6:02 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

@ F. D. (nepostat)

Aveți în mare măsură dreptate, dar nu ne putem preta la un asemenea limbaj (la care nu se pretează nici măcar mîrla pesedistă).
Pe de altă parte, gîndiți-vă că acum la Cotroceni ar fi nu „tălîmbul” de Iohannis, ci „fîșnețul” de Ponta... E rău, dar se putea și mult mai rău.

 
La 23/12/16 6:25 a.m. , Anonymous F. D. a spus...

@ Razvan Codrescu

Admit ca aveti dreptate. Poate ca alegerile prezidentiale din 2014 sunt „hainele de piele” pe care ni le-a dat preventiv Dumnezeu ca sa infruntam istoria pacatoasa in care am cazut: un rau ca antidot pentru si mai rau.

 
La 23/12/16 6:31 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

@ F. D.

Vedeti că se poate vorbi și altfel?

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire