duminică, martie 03, 2013

10 ANI DE «LUMEA CREDINŢEI»

SUMARUL BLOGULUI


Luna aceasta magazinul ilustrat Lumea credinţei - "popasul tău de suflet", cea mai răspîndită publicaţie periodică ortodoxă din România - împlineşte 10 ani de la apariţie. La început, timp de numai trei luni (din martie pînă în mai 2003), s-a numit Credinţa ilustrată. Întreruptă temporar, în august 2003 a reapărut cu titlul cu care a dăinuit pînă astăzi (făcînd, de-a lungul timpului, şi cîţiva "pui", de la Lumea credinţei pentru copii pînă la Lumea monahilor): 116 numere (însumînd peste nouă mii de pagini), la care se adaugă cele cîteva zeci de volume scoase la editura omonimă. Semnalînd rotunda aniversare, reproduc mai jos cîteva pagini alese din numărul pe luna martie 2013. Mai multe informaţii sau detalii puteţi afla de pe site-ul http://www.lumeacredintei.com/.  Dar cel mai de folos v-ar fi să cumpăraţi revista de la chioşcuri şi pangare sau să vă abonaţi la ea (a se vedea, mai jos, talonul de abonament, cu toate indicaţiile necesare). (R. C.)


(Clicaţi pe icoana fiecărei pagini spre a putea vizualiza textul pentru lectură!) 

3 comentarii:

La 3/3/13 1:30 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

La multi ani!

 
La 3/3/13 4:06 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Iata o cronica foarte buna la filmul lui Cristi Mungiu. Presupun ca daca ati postat-o pe blog se potriveste si cu punctul dvs. de vedere, si asta ma bucura.

 
La 3/3/13 8:46 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Am preferat sa ma abonez,pentru ca banii sa mearga integral la revista si nu la chioscurile de presa,care oricum platesc cu intarziere.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire